Biografie

Zapplive 2 Mano
MANO HETHARIA is geboren op 6 augustus 1997 en zijn passie voor zingen was al vrij snel duidelijk.
Reeds op tweejarige leeftijd beklom Mano de salontafel, om deze als podium te gebruiken en zijn liedjes ten gehore te brengen.

Komende uit een zeer muzikale familie, groeide Mano al zingend op met zijn vader op de gitaar.

 

HET AVRO JUNIOR SONGFESTIVAL 2010
Op twaalf jarige leeftijd, stuurde Mano zijn eerste zelfgeschreven liedje ‘Ga niet meer weg’ op, naar het Avro Junior Songfestival 2010. Na vele audities, behaalde Mano de grote finale.

Met dit nummer behaalde Mano een nummer 1 hit in de Kids Top 20. Hiermee scoorde Mano veel bekendheid en is het dan ook heel leuk dat de meeste jeugd dit liedje kent en voluit mee zingt: de songtekst is op Youtube ruim 366.000 keer bekeken! Dit betekende voor Mano dé grote doorbraak om het grote publiek te bereiken.

De vakjury leden Yes-R, Stacy Rookhuizen en Jamai noemden hem toen al een echte artiest met een geweldige stem.
Sindsdien is het Mano voor de wind gegaan, heeft Mano zijn stem nóg meer ontwikkeld, treedt hij overal in het land op en is hij regelmatig op tv te zien. O.a. bij de Kids Top 20.

 

GROTE PODIA & BIJZONDERE ZANGTALENTEN
Als jonge artiest heeft Mano al veel podium ervaring opgedaan op kleinere maar ook grootse locaties. Hij treedt hij niet alleen op o.b.v. orkestbanden maar ook een optreden met een live – band, doet Mano met veel plezier en gaat hem professioneel af.

Direct na het Avro Junior Songfestival 2010, werd Mano uitgenodigd om een eigen show te gaan doen o.b.v. volwassen muzikanten. Deze ‘This is Mano Show’ was helemaal uitverkocht!

Tijdens de drie Rabobank Zomer Podium concerten 2012, trad Mano als allerjongste solist op, onder begeleiding van een groots orkest met combo. Voor een publiek van maar liefst 3000 personen.

Bij de Efteling Radio en Efteling tv is Mano ook regelmatig te gast en heeft hij o.a. meegedaan aan de acoustische dagen, met slechts een gitaar als begeleiding.

Bij het bekende Hitz voor Kidz Festival stond Mano als één van de artiesten op het podium. Maar waar hij vooral trots op is, dat zijn zijn optreden bij het 3FM SERIOUS REQUEST 2012 in Enschede èn bij de VIERDAAGSE FEESTEN in Nijmegen 2013! (Zie Portfolio)

 

MEDIA
Artikelen over Mano zijn in vele kranten geplaatst. Op 16 februari 2013 publiceerde DE VOLKSKRANT een uitgebreid artikel over Mano. Genaamd ‘Nederlandse Beliebertjes’ betreffende de drie bekendste Nederlandse jeugd artiesten, waaronder Mano.(Zie Nieuws)

 

TYPISCH MANO
Wat vooral typerend is aan Mano, is dat hij zo gedreven is, in het blijven ontwikkelen van zijn eigen stem, zangkwaliteiten en -technieken. Goed zingen is voor hem het allerbelangrijkste en hij zingt dan ook het liefste live: vanuit zijn gevoel en recht uit zijn hart. Voor een groot publiek gaat Mano helemaal los en met zijn enthousiasme trekt hij het hele publiek mee!

 

KIDS TOP 20 – HITS
We zijn al weer wat jaartjes verder en Mano heeft ondertussen wel bewezen een echte doorzetter èn een echte artiest te zijn: met zijn eerste single ‘GA NIET MEER WEG’ behaalde hij een rechtstreekse NUMMER 1 HIT in de Kids Top 20 en ook Mano’s hier op volgende twee singles ‘JE WEET NIET WAT JE DOET’ (met ruim 554.000 Youtube vieuws) en  ‘MAYBE TONIGHT’ schitterden lange tijd in de Kids Top 20!

 

NIEUWSTE SINGLE
Inmiddels is op 30 maart ’13 de nieuwste single van deze jonge talentvolle zanger uitgekomen: ‘GIRL IN THE PHOTOGRAPH’
Ook hiermee zal Mano zeker weer een grote hit gaan scoren en we gaan zeer zeker nog veel meer van Mano horen!

 

VOLG MANO OP SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM: Mano Hetharia

TWITTER: @TheOfficialMano

FACEBOOK

Hyves
Vierdaagse feesten 2013 Nijmegen Mano

‘What’s life without music..’